Lepši nasmeh in srečnejši ljudje


Moja sestra ima čudovit nasmeh. Njen nasmeh naredijo tako lep prav njeni beli, sijoči in pravilno izoblikovani zobje. A ni bilo vedno tako. Spomnim se, kako je prejokala v svojih srednješolskih dneh zaradi zobnega aparata. Ne le zaradi bolečin, ki jih je povzročal, ampak tudi zaradi vsega norčevanja sošolcev. Njeni zobje so bili tudi že bolj naravno obarvani in malo rumenkasti, čeprav si jih je redno umivala. Zaradi zob in ne prav prikupnega nasmeha, je bila vedno malo sramežljiva in nezadovoljna. Potem pa je prebrala o rešitvi v eni od strokovnih zobozdravstvenih revij. Zobne luske (http://www.zobozdravstvo-skorjanc.com/storitve/estetsko-zobozdravstvo/zobozdravnik-luske/) so bile rešitev zanjo.




Dober posvet je zlata vreden

Odšla je v več zobnih ordinacij po mnenja in nasvete. Zanjo to ni bila lahka odločitev. Gre za dolgotrajno odločitev, ki tudi ni cenovno prav lahko dostopna. A za bel in lep nasmeh je bilo vredno poskusiti. Varčevala je kar nekaj časa in se naposled le odločila za zobne luske. Odločila se je za izjemno dobrega zobozdravnika, ki ji je znal tudi zelo dobro strokovno svetovati. Odgovoril ji je na vsa zastavljena vprašanja, ni je silil v odločitev in ji pustil čas, da je sama premlela to rešitev o zobnih luskah. Pri nas je to res malo manj znana metoda, a v zadnjem času vse bolj razširjena.



Prava in dolgoročna rešitev

V tujini pa je to že zelo pogosto prakticirana rešitev, katere se poslužujejo politiki, zvezdniki, medijske osebnosti, slavni in bogati. V zadnjih letih pa je postala cenovno dostopnejša tudi navadnim ljudem, kot je moja sestra. Zobne luske so tista prava in dolgoročna rešitev za zadovoljstvo z lepim nasmehom. Zobne luske nič ne bolijo in uporabnika popolnoma nič ne ovirajo v vsakdanjem življenju. Rešujejo pa njegove probleme z belino zob in poravnanostjo. Z razliko od beljenja zob s kemičnimi preparati, so zobne luske zobem neškodljive.
Moja sestra je z zobnimi luskami izjemno zadovoljna. Ima lep, bel in sijoč nasmeh in na splošno je ni več sram pokazati svoje lepe zobe. Smeji se brez prikrivanja ust in na splošno izgleda srečnejša.

Vse dama nosijo ogrlice. Kakšne, pa lahko preverite v našem najnovejšem članku.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Napredna tehnologija varjenja

Puloverji – mehki, topli in puhasti

Led reflektorji tudi za pravljično vzdušje na našem vrtu