Svetloba za lepši ambient




Spletna trgovina volino-svetila.si med drugim ponuja tudi vgradna svetila, ki lahko polepšajo prav vsak ambient. Omogočajo namreč prijetno in nevsiljivo osvetljevanje, poleg tega pa so takšna svetila tudi zelo elegantna. V modernih domovih, poslovnih prostorih in drugih ambientih so takšna svetila tako postala nujen del opreme. Namestite jih lahko praktično kamorkoli, saj so primerna prav za vse prostore.







Različni modeli in velika izbira



Najpogosteje se vgradna svetila po slovenskih domovih uporabljajo za osvetljevanje kuhinjskega pulta ter stopnišč. Vendar so načini njihove uporabe skorajda neomejeni. Pri izbiri moramo biti pozorni le na to, kako poteka vgradnja modela luči, ki nam je všeč. Pri vgradnji namreč obstajajo določene razlike med modeli. Pri nakupu je tako vredno paziti na to, kakšna je minimalna globina vgradnje za določen model. Zato vsekakor ni vseeno, kateri model izberete. Sama vgradnja je sicer zelo enostavna, saj so vgradna svetila zasnovana tako, da jih brez težav lahko vgradite in montirate tudi sami.
Poleg vgradnih svetil obstajajo še zunanja, viseča, stropna svetila ter led reflektorji.





Kakšne vrste svetil za vgradnjo so na voljo?



Vgradna svetila imajo dolgo življenjsko dobo, saj uporabljajo LED tehnologijo, ki je izjemno varčna. Vendar v njihovi varčnosti in drugih značilnostih obstajajo tudi razlike. V ponudbi so tako na voljo zelo različna vgradna svetila, ki se razlikujejo glede na posamezne lastnosti. To ne velja le za njihovo obliko oziroma dizajn, temveč tudi za vse druge tehnične lastnosti, ki so za zadovoljstvo uporabnikov bistvenega pomena. Poleg načina oziroma globine vgradnje so te lastnosti lahko še:

  • moč svetilnosti
  • svetilni kot
  • barva svetlobe
  • možnost menjave žarnice
  • življenjska doba





Kakovostno in robustno ohišje

Prav vsa vgradna svetila v ponudbi imajo kakovostno in robustno ohišje, ki ustreza najvišjim standardom varnosti in delovanja v različnih pogojih. Načeloma so vgradna svetila namenjena notranji uporabi v prostorih, kjer ni direktnega stika z vodo. A v resnici ne bo nič narobe, če takšna svetila uporabite tudi na pokriti terasi ali balkonu. Še bolje pa je, če v ta namen izberete svetila, ki imajo ohišje s še dodatno vodoodporno zaščito. Takšne vgradne luči se uporabljajo tudi v kopalnicah oziroma povsod, kjer obstaja možnost stika z vodo – recimo ob bazenu in podobno.

Se odločate za ponudnika strojne inštalacije Maribor, ki vam napelje resnično učinkovito in kakovostno? Potem si s klikom na povezavo preberite članek na to temo.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Napredna tehnologija varjenja

Led reflektorji tudi za pravljično vzdušje na našem vrtu

Puloverji – mehki, topli in puhasti