Mineral lepote MSM za lep mladosten videz

Močni in zdravi lasje, sijoča koža in zdravi sklepi so posledica rednega jemanja prehranskih dopolnil. Najbolj učinkovita je kombinacija jemanja kolagena v prahu in MSM minerala lepote. Slednji je prehranska oblika naravnega žvepla, ki ga najdemo tudi v sveži zelenjavi in sadju.

Kako MSM vpliva na delovanje telesa?

Kako MSM vpliva na delovanje telesa?

  • Tvorbi kolagena, elastina in hrustanca,
  • Prožnosti mišic,
  • Uravnoteženost hormonov,
  • Izboljšanje imunskega sistema.
Pomanjkanje minerala MSM se najbolj odraža na koži, ki postaja povešena, gube pa čedalje bolj opazne. Neelastičnost kože se da omiliti z redno rabo MSM, vendar morate ukrepati pravočasno. Raven kolagena v telesu namreč z leti upada, kar pomeni, da ga moramo v telo vnašati v obliki prehranskih dopolnil.

Kombinirajte ga s kolagenom

V kombinaciji z kolagenom v prahu postane mineral MSM še posebej učinkovit. Povečan vnos naravnega kolagena v telo pripomore izboljšanju vašega počutja in videza.  Koža postane elastična in napeta.

Z mineralom MSM izboljšate imunski sistem

Mišice med gibanjem ne bolijo več. Sklepi postanejo bolj prožni, kosti pa bolj odporne. Vaš imunski sistem se izboljša že po kratkem jemanju prehranskega dopolnila. Telo tako ni več podvrženo  pomanjkanju mineralov v telesu.

Odprava bolečin v sklepih

V primeru bolečin v sklepih morate začeti z rednim vnosom kolagena v prahu v kombinaciji z MSM v telo. Kolagen v prahu namreč vsebuje tudi hidroliziran ribji kolagen, ki še posebej ugodno deluje na sklepe. Sklepni hrustanec se nenehno obrablja,



MSM pa obrabo upočasnjuje. Preprečuje tudi bolečine, počasnejše gibanje in zmanjšano gibljivost sklepa. Organsko žveplo MSM poskrbi za obnovo sklepnega hrustanca.

Izboljšanje imunskega sistema in manj bolniške odsotnosti   

Izboljšan imunski sistem pomeni hkrati manj bolniške odsotnosti in večjo plačo. Z mineralom MSM izboljšate imunski sistem že v zelo kratkem času. V primeru jemanja skupaj z vitaminom C poskrbite tudi za boljšo absorpcijo v telo.

Mineral in trening

Mineral MSM je priporočljivo jemati tudi med treningom, saj poskrbi za hitrejšo regeneracijo, zmanjša vnetja v telesu in izboljša splošno počutje. Poleg prehranskega dopolnila MSM in treninga pa je priporočljiva tudi sprememba jedilnika. Vnesti morate več sveže zelenjave, mleka, sadja, kave in čaja.  Živila, ki so bogata z MSM obenem ne prenesejo visokih temperatur, zato jih poizkusite uživati toplotno neobdelana. Mineral je na voljo tudi v prahu, tako, da ga lahko vmešate v toplo ali hladno vodo, limonado ali smoothie.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Napredna tehnologija varjenja

Reden pregled vida za optimalno zdravje oči

Led reflektorji tudi za pravljično vzdušje na našem vrtu