Imeli bomo novo garažo

S čim se moj dragi ukvarja sedaj že kar nekaj dni? S postavitvijo oz. izdelavo naše nove garaže za dva avtomobila. Pred par leti bi si mislila, da je to popolnoma nemogoče. Vedno je bil za to, da bova imela le nadstrešek in da je garaža popolnoma nesmiselna investicija. A z leti so prišli otroci, otroci so zrasli in pod našim nadstreškom so kolesa, otroška kolesa, rolerji, skiroji, nogometni gol, pozimi pa velikokrat tudi kakšne sanke in smučke. Da ne omenjam kosilnice in sistema za zalivanje trave.



Vse bolj mu gre ta šara na živce, saj je nimamo kam pospraviti. Zato se je odločil za garažo. Za povrh vsega se je še odločil, da bo garažo sam naredil. Prijela sem se le za glavo, a nisem mu želela uničiti načrtov. Danes že cel dan premleva kje bi najel orodje. Od sodelavca je slišal, da je najem orodja na spletu zelo ugoden.

Najem orodja, izposoja ali nakup

Dobro se je pozanimal, kaj bo za izgradnjo garaže potreboval. Preračunal in izpisal je ves material, stroške, postopke in orodje ter opremo, ki jo bo potreboval. Pripravil je popoln projekt. Sedaj pa se je soočal z izzivom glede orodja. Najem orodja je cenovno najbolj ugodna možnost. Predvideti moraš kaj boš vse potreboval in koliko časa, boš katero orodje potreboval. Zato je potrebno dobro načrtovati potek gradnje in časovnico, kako bo potekala izgradnja garaže.


Najem orodja nam bo prihranil kar nekaj denarja. Najem orodja je tudi zelo enostaven, saj na spletu enostavno izpolniš obrazec za povpraševanje ali pokličeš na izpisano telefonsko številko. Nato se dogovoriš, odideš po orodje, plačaš in ga ob dogovorjenem času vrneš.

Vse več ljudi navdušenih nad izposojo orodja

Pravijo, da se vse več ljudi, ki gradijo v lastni režiji, poslužujejo najema orodja. Seveda, nakup novega orodja je zelo drag. Zelo poceni pa dobiš le orodje slabe kvalitete. Pri najemu pa dobiš kvalitetno orodje za ravno toliko časa kolikor ga potrebuješ. Izvrstna rešitev za vse zidarje in tiste, ki prenavljajo svoje domove ali kaj drugega z lastnimi rokami. Gradnja garaže je šla po načrtih in še v kakšnih dveh mesecih smo končno lahko vso našo kramo varno pospravili pod streho. Poleg tega pa sta sedaj v garaži parkirana tudi avtomobila.

Na seznam orodja lahko dodate tudi TIG aparate za varjenje.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Napredna tehnologija varjenja

Puloverji – mehki, topli in puhasti

Led reflektorji tudi za pravljično vzdušje na našem vrtu